e
Banner

Etiketler: çetin nuhoğlu



Çetin Nuhoğlu: Türkiye'nin ihracatı ikiye katlanır


Yayın: 28-02-2017
Kategori: Karayolu

UND Başkanı Çetin NUHOĞLU; Dünya Ticaret Örgütü (WTO) Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşması’nın uygulamaya girmesini değerlendirdi.
zirve_banner
 
 
 




UND, Çetin Nuhoğlu ile yola devam dedi


Yayın: 05-03-2017
Kategori: Karayolu

Bu yıl 43. yılını kutlayan UND'nin Genel Kurul Toplantısı 4-5 Mart tarihleri arasından İstanbul Pullman Otel'de yapıldı. Çetin Nuhoğlu'nun tekrar başkan seçildiği Genel Kurul'a Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı. Sektörle ilgili müjdelerin verildiği genel kurula çok sayıda nakliyeci katıldı.
zirve_banner





Tırsan 4 yılda ihracatını 6 kat arttırdı


Yayın: 15-06-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Türk treyler sektörünün lideri Tırsan, ihracatta da liderliğini sürdürdü. TİM tarafından açıklanan 2016 yılı ilk 1000 İhracatçı Firma listesinde, Tırsan bir önceki yıla oranla ihracatını %81 oranında artırarak 111. sırada yer aldı. 




Uluslararası taşımacılara ÖTV müjdesi


Yayın: 28-06-2017
Kategori: Karayolu

İhraç malı taşıyan araçlara yurtdışına çıkışta verilen 550 litre ÖTV’siz mazot miktarı yapılan tebliğ değişikliği ile 900 Litre’ye yükseltildi. 




Tırsan Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası aldı



Türk treyler sektörünün üretim ve ihracat rekortmeni Tırsan, “Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası” alarak, Türkiye’de sadece 82 firmanın almış olduğu yetki sertifikasına sahip oldu. 2016 yılında 120.907.500 $ ihracat gerçekleştiren Tırsan, sahip olduğu bu sertifika ile rekabetini arttırarak, müşterilerine daha hızlı teslimat hizmeti sunacak.




Tırsan’dan Almanya’da dev açılış


Yayın: 11-07-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan Almanya’da ikinci fabrikasını 14 ülkeden 300’den fazla müşterisi ile dev bir  organizasyon ile açtı.




İhracat taşımalarına ÖTV’siz yakıt sektöre nasıl etki edecek? İşte değerlendirmeler…



İhraç malı taşıyan araçlara yurtdışına çıkışta verilen ÖTV’siz mazot miktarı 900 litreye yükseltildi. Bu kararla Türkiye’de kalacak toplam döviz tutarının şimdilik 310 milyon euro olması bekleniyor. Tüm gümrük kapılarında uygulanmaya başlanırsa bu miktar 500 milyon euroya kadar çıkacak. Bu destekle dış ticaret hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım atıldığını belirten lojistik sektörü temsilcileri, uygulamanın bütün sınır kapılarına yaygınlaştırılmasını bekliyor. 




Borusan Lojistik, Tırsan’dan 105 adet araç teslim aldı


Yayın: 12-09-2017
Kategori: Lojistik

Tırsan ve Borusan Lojistik tarafından özel olarak geliştirilen 105 adet araç düzenlenen törenle teslim edildi. Törende konuşma yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, amaçlarının fayda sağlamak ve fark yaratmak olduğunu belirterek, “Borusan Lojistik müşterileri için yatırım yapan bir şirket. Müşterilerimizin verimliliklerini artırmak istiyoruz ve bunun için Türkiye’nin lider markası olan Tırsan ile yatırım yaptık.” dedi. 




Tırsan nakliyecilerle buluşmaya devam ediyor


Yayın: 21-12-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Treyler sektörünün lideri Tırsan, Avrupa’nın en modern ve en yenilikçi üretim merkezi olan Adapazarı tesislerinde Bolu ve Düzce’nin önde gelen nakliyecilerini ağırladı. 17 nakliyecinin yer aldığı buluşmada ziyaretçiler, üretim süreçleri, yeni teknolojiler ve ürünler hakkında bilgi alırken, Tırsan Frigo ve Tırsan Perdeli Maxima Plus araçlarını yakından incelediler. 




Küçükler Taşımacılık filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı



Akaryakıt taşımacılığının önde gelen firmaları Tırsan’ın tehlikeli madde taşımacılığındaki uzman markası Kässbohrer’e yatırım yapıyor. Bütün yatırımlarını ADR yönetmeliğine tam uyum kapsamında gerçekleştiren ve bu alanda öncü olmayı hedefleyen Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar da filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı.